С какво е по-различен магазин за платове “MEMOTESSIL” от другите и защо да пазарувате при тях?

Метод и стил на работа

Тяхната философия е да предлагат изцяло висококачествени италиански платове. Идеята им е да имат ограничени количества от платовете и голямо разнообразие. Само така наистина тоалетите които искате да създадете от тях могат да са бутикови и уникални. Цялата им колекция от италиански платове е специално подбрана за Вас и е съобразена с последните модни тенденций и цветова гама от световните подиуми.  

Благодарение на тази тяхна философия и виждане за индивидуалната елегантност на дамите, те само за няколко години станаха отправна точка за ценителите на модата, а чрез големия интерес  доказаха, че могат да се впишат в лидерските позиции на този бранш. Непрекъснато се развиват и дори са помислили и за мъжките ви половинки, за които също можете да изберете от луксозната им серия платове за ризи или костюми.  

Какви платове можете да намерите ?

За да създадете мечтаната рокля  там можете да откриете висококачествени платове с оригинален дизайн, идеални за разнообразни модели или тези на големите дизайнери като Роберто Кавали, Долче Габана, Валентино, Прада, Шанел и други.  

 

 

 

При тях ще намерите и голямо разнообразие от коприни, вискози и фини памуци с флорални мотиви ,подходящи за сезон пролет-лято,жарсета, шифони ,оригинално щампирани трика ,100% лен и цяла палитра от ярки цветове естествени материи. Също така булките могат да намерят различни бродерии, органза, шантунг и тафта, които да бъдат превърнати в ценни рокли за най-красивия ден от живота им! А за сезон есен-зима, те ще ви предложат вълни в модерни цветове, CHANELI ,които са класика и винаги са на мода ,жакарди тип „висша мода“, плетива, вълнени дантели „DEVORE“ , акрилни трика и еластични гофрирани материи.  

Възползвайте се от полезните им услуги

Можете да пазарувате платове от тях  онлайн бързо и лесно. Доставките стават с предварителна поръчка на желания от вас плат и  обхващат цяла България. Друго полезно предимство от което можете да се възползвате е ако искате да опознаете по-добре различните материи или да осъществите вашите идеи за личен тоалет, те с удоволствие ще ви помогнат да сбъднете  модните си  желания. Любовта им към тази работа и професионализма на техния висококвалифициран екип, гарантира, че всеки клиент бива обслужен по най-добрият начин.   Те ценят индивидуалността на всяка една дама!