АБИТУРИЕНСКА РОКЛЯ : КАК ДА БЪДЕТЕ НАЙ-ХУБАВАТА ДАМА НА АБИТУРИЕНСКИЯ БАЛ 2020

Абитуриентски_рокли_2020

АБИТУРИЕНСКА РОКЛЯ : КАК ДА БЪДЕТЕ НАЙ-ХУБАВАТА ДАМА НА АБИТУРИЕНСКИЯ БАЛ ВИПУСК 2020

Магазин_за_платове Полезни съвети, чрез които стъпка по стъпка да стигнете до желания резултат при намирането и изработването на вашата мечтана бална рокля

Когато правите своя избор за абитуриентска рокля, е важно да имате няколко неща в предвид. Изберете внимателно цветовата гама, която ви харесва или отива. Бъдете по практични – помислете дали си заслужава да сложите тази рокля само на абитуриентския си бал и след това да я затворите в гардероба завинаги, или пък това ще се превърне в любимата Ви рокля, която с удоволствие ще сложите и при други важни поводи. Най-вероятно ще сте много ентусиазирана и напрегната по време на избора. Искате ли да подчертаете вашата младост, нежност и женственост? Искате ли да сте стилни и магнетични и най-важното да подчертаете вашата индивидуалност?

Ето няколко съвета, които ще помогнат в избора и изработването на перфектната рокля за абитуриентския бал :

Определете бюджет за бална рокля

Има красиви бални рокли във всеки ценови диапазон. Сигурно е, че пазара за бални рокли е много доходен и много дизайнери предлагат свои собствени колекции от рокли. Ако можете да си го позволите, това е много хубаво, но все пак не трябва да се чувствате задължени да изхарчите бюджет като за сватбена рокля. Седнете и предварително обсъдете бюджета, за да знаете точно накъде да се насочите при търсенето.

Мислете различно

Ако мечтаете да сте най-хубавата дама на бала, то решението е сама да ушиете роклята си. Следователно Ви е необходимо избор на модел-бална рокля, подхождащ на фигурата ви и най-вече да изберете подходящ плат и материя, с който да осъществите мечтана абитуриентска рокля за випуск 2020 година.

Информация необходима при избора на материии и видове платове за ушиването на перфектната бална рокля

Подходящите материи за една ефирна рокля могат да са от естествена материя: например корина, вискоза, сатен, шифон, жоржет или от изкуствена ацетатна материя,  която има същия ефект, но е на по-ниска цена. Другия вариант е дантелата и жакардовите платове. Дантела в комбинация с дюсови ефирни материи е винаги едно добро решение, тъй като се съчетават лесно, а и са винаги актуални в модните тенденции. Този плат е подходящ както за цялостна рокля, така и да се вмести просто като допълнение за горната част на роклята или за декориране на деколтето с отделни елементи от дантела. Жакардови платове  –  те са особено подходящи за по бухналите модели рокли в долната част или ако харесвате плохи с тази материя ще постигнете доста приказна и различна визия За да постигнете една изящна визия с вашата абитуриентска рокля, ще са ви достатъчни около 2,3 метра плат, ако пък държите тя да е по пищна и разкроена в долната част ще ви трябват около 6 метра плат. От друга страна можете да заложите на по ефектен десен плат с фигури или повече цветни орнаменти и така да се спрете на по семпъл модел за роклята, който не изисква много метри плат. Акцентът ви ще бъде наистина насочен в плата, а не в модела. Еластичните материи са подходящи за по-вталените модели рокли с които искате да подчертаете вашата женственост.  

Използвайте Интернет

Някои момичета закупуват балните си рокли и аксесоарите си изцяло онлайн. Други използват Интернет за да разгледат предлаганите модели и да изберат желания стил и да разгледат цените, преди да излязат да търсят. Интернет е много полезен инструмент, когато още не сте открили точния стил за Вас. Разгледайте нашия сайт (линк кък страницата) и платовете които предлагаме, определено ще останете приятно изненадани от различните видове материи и щампи предназначени за официални поводи.

Не бързайте когато правите избора си, отделете си достатъчно време

Започнете по-рано с избора на модел на роклята като го съобразите с вашата фигура и не забравяйте, че с нея трябва да ви е максимално конфортно и удобно в празничната вечер. Независимо колко заето е ежедневието Ви, избора на абитуриентска рокля трябва да е приоритет за Вас. Отделете колкото време е нужно, за да може да разгледате внимателно колкото се може повече варианти, и в крайна сметка да изберете това, което най-много ви допада.

В ОБОБЩЕНИЕ

 

В бутик „Мемо Тессил“ може да намерите изобилие от различни платове и материй, цветове и изключителни дизайнерски решения на вечерни и абитуриентски рокли. Тук професионалистите ще задоволят и най-изтънчения вкус и ще направят вашият празник незабравим. Ако все пак се нуждаете от индивидуална консултация, заповядайте в нашия #Showroom и ние с удоволствие ще се отзовем на вашите запитвания,  като разбира се предварително ни информирайте за удобен за вас ден и час. Ние ще се радваме да ви помогнем и облекчим при избора на модела на роклята, а също и в избора на подходящия плат за нея. Ще отговорим на безбройно многото въпроси, които ви объркват и ви е трудно да вземете крайното решение.  

Желаем ви успех !